AB Oost

Vakwerk in personeel

Contact persoon

René Keemers

René Keemers

06-52666932 Direct contact

AB Oost

 

AB Oost is in 1963 opgericht als de Coöperatieve Vereniging Agrarische Bedrijfsverzorging. Een bedrijf van en voor agrariërs met als primaire doelstelling: de continuïteit van het agrarisch bedrijf waarborgen (bij ziekte of overlijden van de ondernemer). Inmiddels is AB Oost uitgegroeid tot een grote, moderne coöperatie met de ambitie en drive om dé partner voor flexibele arbeid in Nederland en Duitsland te zijn. Ook wordt service en ondersteuning geboden met producten als Zorg & Verzuim en Asbestsanering.

AB Oost heeft een strategische focus op het Agri- en Food-segment. Dagelijks zijn 4.500 medewerkers actief in de agrarische sector, tuinbouw en in de deelmarkten Bouw/GWW, Groen/Semi-overheid, Agribusiness/Foodindustrie, Transport/Logistiek en Techniek.

Van een bedrijf van en voor agrariërs is AB Oost uitgegroeid tot een totaalleverancier op het gebied van personeel en arbeid in Oost-Nederland.

 

Missie 

De beste regisseur van flexibele arbeid zijn voor organisaties en medewerkers binnen de Agri & Food sector en haar aanpalende sectoren.

 

VISIE

 Wij bieden zekerheid door flexibilisering van arbeid zo te regisseren dat het waarde toevoegt aan continuïteit en groei bij onze beide klantpartijen.

 

Bedrijfscultuur

De medewerkers van AB Oost zijn aanpakkers met een hands-on mentaliteit. De kracht van 'gewoon doen'. Termen die bij AB Oost passen zijn: ambitieus, ondernemend, resultaatgericht en betrokken.

Actuele vacatures

Let’s konneqt

  • René
  • Miranda
  • Bertram