Benchmark Electronics

Be inspired by Benchmark Electronics

Contact persoon

Miranda Pieters - Engelbertink

Miranda Pieters - Engelbertink

06-20235933 Direct contact

Benchmark Electronics

Benchmark Electronics in Almelo maakt onderdeel uit van de multinational Benchmark Electronics Inc., een beursgenoteerde onderneming op het gebied van het ontwikkelen en vervaardigen van elektronica en het leveren van diensten richting original equipment manufacturers (OEM's). Benchmark levert haar klanten veelomvattende en geïntegreerde ontwerp- en productiediensten en faciliteiten, vanaf het initiële productieontwerp tot en met volume productie en zelfs tot en met het rechtstreeks leveren van het eindproduct. Momenteel heeft Benchmark Electronics Inc. 23 vestigingen. De vestiging in Almelo telt ca. 500 medewerkers.

Missie Benchmark

De missie van Benchmark is om dé oplossing te vinden voor vraagstukken van High Tech OEM klanten. Dit gebeurt door het aanbieden van

  • Innovatieve Design Engineering Services
  • Geoptimaliseerde Global Supply Chain & Logistics
  • Fabricage en nazorg van wereldklasse

De missie is gebaseerd op financiële stabiliteit, integer management, een cultuur van operationele uitmuntendheid en continue verbeteren.

Diensten/producten

Benchmark Almelo ontwikkelt en produceert producten voor klanten in de elektronische industrie. Het is een zogenaamd contract design house/manufacturer. Benchmark ontwikkelt/produceert in opdracht van andere bedrijven en biedt de klant een pakket aan, van het begin van een product tot de eindfase (van het ontwerpen, ontwikkelen en testen tot aan het produceren en afleveren van de producten). De producten variëren van Printed Circuit Board Assemblies, handheld producten tot aan elektronica kabinetten. De diensten richten zich met name op het gebied van apparatuur voor test- en instrumentatie, industriële systemen, video/audio, computers en computer gerelateerde producten. Er wordt nauw samengewerkt met de andere vestigingen van Benchmark.

Klanten

Benchmark concentreert zich op complexe producten voor de Industriële, Aerospace, Defensie en Medische markt. Dat betekent dat de medewerkers zich bezig houden met grensverleggende technologie en complexe architecturen. In veel gevallen werken ze samen met ontwikkelaars van de opdrachtgever en streven naar langdurige samenwerking met hun klanten.

Bedrijfscultuur

Benchmark biedt passende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden in een dynamische hightech omgeving met een leuke werksfeer. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en voor het initiëren van verbeteringen.

in beeld

Actuele vacatures

Let’s konneqt

  • Bertram
  • Miranda