Group 2000

Solutions for a safer society

Contact persoon

Bertram Heemink

Bertram Heemink

06-41105986 Direct contact

Group 2000 is een onafhankelijke, toonaangevende en innovatieve leverancier en partner voor een breed scala van IT-security oplossingen zoals Lawful Interception oplossingen. Onze aanpak en oplossingen helpen overheden, veiligheidsdiensten, Telecom en Internet Service Providers om landelijke communicatie en beveiligingheidskwesties op te lossen. Onze Telco grade systemen worden gebruikt in vele landen over de gehele wereld.

Group 2000 fundament

De fundamenten van de Group 2000 werden gelegd in 1979 met de vestiging in Almelo door de heer Hans Hulsbergen. Sindsdien is Group 2000 een privately owned bedrijf. Tijdens ons bestaan heeft Group 2000 zich ontwikkeld van een bedrijf dat hardware producten levert naar een software development bedrijf en een totaal systeem integrator. Vanuit ons hoofdkantoor in Almelo, Nederland, organiseren we al onze wereldwijde activiteiten. Group 2000 heeft ook kantoren in Noorwegen, Zwitserland en de Verenigde Staten

Vanuit onze regionale kantoren kunnen we flexibel en snel inspelen op de wensen van onze klanten. Group 2000 richt zich vooral op autonome groei en het creëren van waarde voor haar klanten, partners, werknemers en aandeelhouders. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is ingebed in onze cultuur. Wij ondersteunen diverse initiatieven in binnen- en buitenland, en zijn zo duurzaam mogelijk met energie en natuurlijke hulpbronnen binnen onze organisatie.

Kern Group 2000

Bij Group 2000 zijn meer dan 55 professionals werkzaam. Als Group 2000 realiseren we ons beter dan wie ook, dat je als klant veeleisend bent en direct een antwoord wilt hebben op complexe vraagstukken. Onze professionals staan klaar om een doordachte oplossing te bieden op elk gewenst niveau, waarbij alle disciplines die u van een integrator zou verwachten beschikbaar zijn. De kern van ons bedrijf bestaat dan ook uit architectuur, ontwikkeling, testen, project management en service management. Naast onze eigen vaardigheden, oplossingen en producten, hebben we ook een wereldwijd netwerk van geselecteerde partners. Met onze kennis en expertise zijn wij in staat om u een end-to-end oplossing aan te bieden.

Group 2000 levert en behoudt essentiële Lawful Interception kennis en heeft wereldwijde ervaring in de publieke en het telecommunicatie-domein. Met het leveren van end-to-end oplossingen, minimaliseren we zoveel mogelijk de complexiteit en werken we nauw samen met onze technologie partners en met toonaangevende leveranciers. Group 2000 is ISO9001: 2000 gecertificeerd en als actief lid van ETSI en GSMA instituut werken we aan de normen en diensten van morgen.

Lees ook het interview met Richard Coppens - General Director van Group 2000

in beeld

Actuele vacatures

 • Product Manager (2)

  Product Manager

  Group 2000 in Almelo
  Niveau:
  Midcareer, Senior
  Contract:
  vast
 • Projectmanager (7)

  Projectmanager

  Group 2000 in Almelo
  Niveau:
  Midcareer, Senior
  Contract:
  vast

Let’s konneqt

 • Bertram
 • Miranda