Waste Treatment Technologies

Contact persoon

René Keemers

René Keemers

06-52666932 Direct contact

Waste Treatment Technologies

 

 

Waste Treatment Technologies (WTT), opgericht in 1996 en gevestigd in Oldenzaal, is een internationaal groeiende projectorganisatie in milieuvriendelijke afvalscheiding- en verwerkingsinstallaties. WTT ontwikkelt en bouwt innovatieve oplossingen voor het scheiden van afval en biologische verwerking van afval.

WTT onderscheidt zich door z’n combinatie van mechanische (sorteren) en biologische (compostering en vergisting) kennis en door z’n onafhankelijkheid. Voor iedere vraag kan WTT een passende oplossing bieden omdat ze geen eigen productlijn hebben.

WTT fungeert als system integrator die zelf de engineering van installaties verzorgt, inclusief inkoop en testen, en de feitelijke bouw uitbesteedt. De uiteindelijke inbedrijfstelling van de installatie vindt weer plaats onder eigen beheer.

 

Missie 

WTT gelooft dat afvalverwerking  een positieve bijdrage kan leveren aan het behoud van de wereld. Doel van het bedrijf is om afvalstromen om te zetten in waardevolle materialen en apparatuur te ontwikkelen om recyclebare materialen te scheiden van de belangrijkste afvalstromen.

 

Bedrijfscultuur

WTT hecht veel waarde aan een prettige, informele werksfeer en een stimulerende werkomgeving. De cultuur is open, direct en er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en je bouwt en vertrouwt nadrukkelijk op je collega’s.  WTT is een informeel, jong, ambitieus en dynamisch bedrijf, wat inhoudt dat geen dag bij WTT hetzelfde is. Bij WTT werken 35 enthousiaste en betrokken mensen.

in beeld

Actuele vacatures

Let’s konneqt

  • René
  • Miranda
  • Bertram