Referenties werkgevers

 • Groot inlevingsvermogen
 • Duurzame kandidaten
 • Plezierig contact

Wat zeggen opdrachtgevers over Konneqt?

 • Waste Treatment Technologies

  Konneqt begrijpt wat je als klant zoekt. Ze weten de perfecte vertaling en daarmee de match tussen organisatie en kandidaat werknemers te maken. Daarnaast besteden ze veel tijd in nazorg, zowel aan de kant van de werknemers alsook van de werkgever! Kortom het juiste bureau om werving en selectie soepel te laten verlopen met een bijna 100% match kans!

  André van der Horst

  CFO / COO
 • Benchmark Electronics BV

  Wij werken nu bijna 3 jaar samen met Konneqt als preferred supplier en zijn daar ontzettend tevreden over. Ze zijn betrokken en snappen wat de behoefte en cultuur is van de klant. Zij passen zich aan, zonder verzeild te raken in allerlei procedures. De lijnen zijn kort en de communicatie is open en transparant.

  Henrike Kamphuis

  HR Adviseur
 • Après Nous

  Als business partner ben ik erg onder indruk van de zorgvuldige wijze waarop Konneqt omgaat met de belangen van zowel de opdrachtgever als van de kandidaten. Betrouwbaar, loyaal, integer, discreet en zorgvuldig zijn kernbegrippen die bij Konneqt passen.

  Herman Loesman

  Eigenaar
 • Howden Netherlands

  Ik doe al meer dan 10 jaar, vanuit verschillende organisaties, naar volle tevredenheid zaken met de mensen van Konneqt. Het inlevingsvermogen in de wensen die ik heb is groot, waardoor men vaak met uitstekende kandidaten komt.

  Wijnand Weerdenburg

  Managing Director
 • Uzin Utz Nederland

  Konneqt is goed in staat het gevraagde profiel van een kandidaat te doorgronden en stelt de juiste vragen. Kandidaten worden goed voorbereid op de gesprekken die ze met ons voeren.

  Ida van de Venne

  HR Manager
 • PANalytical

  Konneqt heeft voor de software engineering groep van PANalytical laten zien dat het in staat is mensen te werven die goed bij ons passen. Konneqt begrijpt waar wij naar zoeken omdat men in staat is onze wensen te vertalen naar kandidaten die over de juiste vaardigheden beschikken en passen binnen onze cultuur. Konneqt heeft een groot netwerk met talentvolle en gemotiveerde mensen. Wij werken graag met Konneqt samen.

  Wim van Broekhoven

  Software Engineering Manager
 • Group 2000

  Konneqt is geen ‘CV schuiver’. Ik weet niet hoe ze het doen, waar ze vandaan komen, maar het lukt telkens om aan goede mensen te komen. En het zijn duurzame kandidaten, de kandidaten helpen Group 2000 en zichzelf nog steeds om zich door te ontwikkelen.

  Richard Coppens

  General Director Group 2000
 • Super B

  De samenwerking met Konneqt is uiterst professioneel, en zij verdiepen zich op de juist wijze in onze vacatures. Zij begrijpen zowel functie inhoudelijk als op persoonsvlak welke kandidaten goed bij ons bedrijf passen. Konneqt stelt zich op als verlengstuk van de recruiter. Ook naast het werven en selecteren van kandidaten vind ik het prettig om af en toe met een professional van Konneqt te sparren over praktische vraagstukken. Konneqt is een onderscheidende partij die de markt goed kent en op een transparante manier samen met je werkt. Vooral de nuchtere, heldere aanpak van Konneqt is erg prettig om mee samen te werken.

  Anne Rohaan

  Corporate Recruiter
 • Eno

  Konneqt ondersteunt Eno al ruim 6 jaar bij het invullen van vacatures binnen het ICT domein. Konneqt kent onze organisatie en is erin geslaagd diverse kandidaten aan te bieden die zowel vakinhoudelijk als qua persoonlijkheid passen bij Eno. De samenwerking met Konneqt verloopt professioneel en soepel.

  Frans Becks

  HRM adviseur
 • BRIXCRM

  Ik ervaar de samenwerking met Konneqt als zeer plezierig. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en goede kandidaten geleverd.

  Edwin Siebum

  Directeur/Eigenaar

Let’s konneqt

 • Bertram
 • Miranda