Referenties kandidaten

 • Persoonlijk
 • Oprechte interesse
 • Professioneel
 • Nuchter
 • Transparant

Wat zeggen kandidaten over Konneqt?

 • Peter Drenth

  Ik wil jullie bedanken voor alle effort, die er gestoken is in het vinden van een nieuwe uitdaging voor mij. Natuurlijk zullen we elkaar niet uit het oog verliezen. Persoonlijk kan ik zeggen, dat ik jullie inzet en manier van werken zeer waardeer. Ik heb in het afgelopen jaar ontdekt, dat er maar weinig W&S bedrijven, die zo correct werken als jullie doen.

  Peter Drenth

  Internationaal Projectmanager

 • Djarah Tangeman

  Professionele organisatie die goed georganiseerd en gestructureerd zijn. De manier waarop Konneqt omgaat met potentiele werknemers voor hun klanten is uiterst vriendelijk en dat kenmerkt ook waar ze voor staan. Ze proberen een zo goed mogelijke match te maken tussen bedrijf en werkzoekende, en "pluggen"geen mensen die volgens hun niet passen bij de het bedrijf. Heldere en duidelijke communicatie. Er wordt duidelijk aangegeven wat ze van je vinden en wat ze voor je kunnen betekenen. Je krijgt een directe terugkoppeling. Het persoonlijke contact is bij Konneqt zeer sterk aanwezig. Als je op gesprek bent geweest zullen ze informeren hoe het is gegaan en hoe je eigen gevoel erbij is. Hierin kan je aangeven wat je er zelf van vond en dit nemen zij weer mee naar de klant. En wat nou echt heel erg leuk was is dat ze persoonlijk een taart kwamen brengen nadat je bent aangenomen op je nieuwe werkplek.

  Operationeel Inkoper

  Verosol
 • Anne Rohaan

  Konneqt biedt een echte, oprechte, persoonlijke benadering waardoor je voelt dat je als kandidaat in goede handen bent. Konneqt kijkt verder dan alleen de gegevens op een CV en weet te matchen op persoonsvlak. Nadat Konneqt mij slechts 1 keer persoonlijk heeft gesproken, wisten zij mij te koppelen aan de juiste baan. Nu nog steeds heb ik het gevoel dat Konneqt weet wie ik ben als persoon en weet waar ik voor sta. De communicatie met hen is erg professioneel en wat ik wellicht het meest belangrijk vind is dat je als kandidaat niet het commerciële belang ervaart. Werkzoekenden of latent zoekenden raad ik aan om eens met hen om de tafel te gaan.

  Anne Rohaan

  Corporate Recruiter

  Super B
 • Carin Veenstra

  "Wat ik vooral plezierig vond in mijn contacten met Konneqt was de professionaliteit, de gedrevenheid, het enthousiasme en, zeker niet te vergeten, de begeleiding tijdens mijn sollicitatieprocedure. Dit heeft er mede voor gezorgd dat ik een leuke, uitdagende, functie heb gekregen bij een eersteklas organisatie!"

  Carin Veenstra

  Quality Engineer

  Nedap Sourcing
 • Richard Flink

  Wat bij Konneqt echt positief opvalt is de pro-actieve houding richting mogelijke kandidaten voor vacature’s bij hun klanten. Ik was net door economische omstandigheden mijn baan verloren en had mijn cv op de Nationale Vacaturebank geplaatst. Als 61 jarige had ik daar niet direct hoge verwachtingen van. Echter kort na de plaatsing kreeg ik een telefoontje van Miranda Pieters van Konneqt met de vraag of ik mogelijk geinteresseerd was voor een functie bij Benchmark Electronics in Almelo als Business Development Manager. Mooier kan je het toch niet hebben. De functie paste perfect bij mijn profiel. Ook het traject dat volgde is optimaal begeleid met als gevolg dat ik binnen 3 weken weer aan de slag was. Ik ben Konneqt dan ook zeer erkentelijk voor hun opmerkzaamheid en begeleiding. Leeftijd blijkt dan toch niet zo’n issue.

  Richard Flink

  New Business Development Manager

  Benchmark Electronics
 • Eddy Rodijk

  Bij de eerste kennismaking werd al gelijk gebrainstormd welke bedrijven en posities interessant zouden kunnen zijn. Na een korte periode werd dan ook al snel een goede match gevonden en na twee gesprekken op 1 dag was de kogel al door de kerk. Een nieuwe werkgever in recordtempo.

  Eddy Rodijk

  Projectleider

  Benchmark Electronics
 • Pattrick Hams

  Persoonlijk contact en de juiste interactie tussen Konneqt, werkgever en mijzelf zijn de sleutelwoorden tot succes bij Konneqt zoals ik die ervaren heb. Dit heeft ertoe geleid dat mijn overgang naar een nieuwe werkgever soepel verlopen is. Konneqt is een professionele intermediair voor werving en selectie.

  Pattrick Hams

  Supplier Development Engineer

  Benchmark Electronics
 • Eric Dogger

  Ik heb Konneqt ervaren als een prettige bemiddelaar die slagvaardig optreedt en afspraken nakomt. De communicatie is helder en het persoonlijk contact was voor mij aanleiding om Konneqt te vragen mij voor te stellen bij de opdrachtgever.

  Eric Dogger

  Commercieel Medewerker OHT Orderdesk

  Apollo Vredestein B.V.
 • Harrold van den Nieuwboer

  Konneqt heeft mij op een zeer plezierige, professionele wijze, tijdens onze brainstormsessies, laten ondervinden welke baan goed bij me past.

  Harrold van den Nieuwboer

  DC Manager

  CRH Bouwmaterialen
 • Gertjan Slotboom

  Ik heb de contacten met Konneqt als zeer prettig ervaren. Ze komen zeer positief en goed geïnformeerd over.

  Gertjan Slotboom

  Inkoper

  Unipro
 • Raymond van Stegeren

  De uitgebreide kennis van de opdrachtgever op het gebied van bedrijfsstructuur, -cultuur en product, gaf een duidelijk voordeel bij de sollicitatie gesprekken.

  Projectmanager

  Flowserve
 • Ina Schouwink

  De discrete benadering met daarin veel gevoel voor de persoonlijke wensen en eisen voor de functie invulling heeft me zeer aangesproken. De communicatie is professioneel en zakelijk maar wel open van karakter.

  Ina Schouwink

  Hoofd Inkoop & Logistiek

  Verosol
 • Yannic Gommers

  De begeleiding van Konneqt heb ik als zeer prettig ervaren. Dat komt vooral door de oprechte interesse van Konneqt in de kandidaat en de opdrachtgever. Op deze manier kan een kandidaat snel aan de juiste opdrachtgever gekoppeld worden.

  Yannic Gommers

  Jr. Sustaining Test Engineer

  Benchmark Electronics
 • Afaf Dahli

  Zeer persoonlijk en oprecht aandacht voor de persoon en goede communicatie. Ook na mijn aanstelling kon ik met vragen bij Konneqt terecht. Met name de betrokkenheid, deskundigheid en professionaliteit vond ik uitmuntend.

  Afaf Dahli

  Supply Chain Architect

  Benchmark Electronics
 • Paul ter Bekke

  Als Konneqt je in gesprek brengt met een mogelijke opdrachtgever dan weet je dat je gaat voor een opdracht waaraan je veel plezier zult beleven. Ook de opdrachtgever weet dat hij een kandidaat krijgt die de opdracht aankan. Ze schuiven geen cv’s, zoals je dat vaak ziet; nee: het past.

  Paul ter Bekke

  Interim Manager

  Groothuis Wonen
 • Marije van Beek

  Perfect in staat om een volledig en eerlijk profiel van je te schetsen.

  Marije van Beek

  Testmanager

  PANalytical
 • Mehmet Ercan

  Mijn contact met Konneqt is zeer goed verlopen, de snelle terugkoppeling, transparante communicatie en persoonlijk contact buiten reguliere werktijd stel ik zeer op prijs!

  Mehmet Ercan

  Junior Projectmanager

  Nieuwenhuijse Arends
 • Ronald Dijkhuizen

  Direct bij het allereerste begin in de communicatie is er een zeer professionele en nuchtere samenwerking geweest tussen mij en Konneqt, die ik een ieder die op zoek is naar een nieuwe uitdaging kan aanbevelen.

  Ronald Dijkhuizen

  Manager Services

  Logic4
 • Aryan Blaauw

  Konneqt kijkt naar de ontwikkeling van je carrière op de langere termijn en biedt op basis daarvan vacatures aan die niet alleen nu maar ook in de toekomst passend zijn; dat geeft rust en stabiliteit op de lange termijn !

  Aryan Blaauw

  Cloud Beheerder

  BrixCRM

Let’s konneqt

 • Bertram
 • Miranda